Insight View: Σάββατο progressive long run - Τρίτη σκληρό Fartlek για τον Κ. Νaert (Vids)

 Runbeat Team   13:27 30-06-2021  

Insight View: Σάββατο progressive long run - Τρίτη σκληρό Fartlek για τον Κ. Νaert (Vids)


H προπόνηση ενός μαραθωνοδρόμου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι απλή υπόθεση. Οι δρομείς καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούν, αλλά στη συνέχεια για να προετοιμαστούν κατάλληλα για να τρέξουν στην Ολυμπιάδα.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Βέλγος Koen Naert, που έχει επιλεγεί στην αποστολή του Βελγίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα τρέξει στο Σαπόρο στις 8 Αυγούστου. Στα 31 του, ο Naert έχει λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016 στο Ρίο και προετοιμάζεται σκληρά για το Τόκιο.

 

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, δημοσίευσε (*) μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στα οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε μικρά αποσπάσματα από τις έντονες προπονήσεις που έκανε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Πιο συγκεκριμένα, ο Naert έκανε προπόνηση με progressive long run το Σάββατο, ενώ την Τρίτη ακολούθησε σκληρό fartlek. Στο progressive long run ολοκλήρωσε το πρώτο χιλιόμετρο με pace 3:41, ενώ το 32ο με 3:00.

Ο Koen Naert έχει προσωπικό ρεκόρ 2:07:39 σε μαραθώνιο και 61:38 σε ημιμαραθώνιο.

Δείτε τα βίντεο από τις προπονήσεις του:


*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.