Insight View: Συνεχίζει τη σκληρή προετοιμασία του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Mathew Kimeli

 Runbeat Team   18:02 16-04-2021  

Insight View: Συνεχίζει τη σκληρή προετοιμασία του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Mathew Kimeli


Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι κάτι το απλό. Ο 23χρονος πολλά υποσχόμενος Mathew Kimeli συνεχίζει την πολύ σκληρή δουλειά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο νεαρός δρομέας 10 χιλιομέτρων, που σήμερα είναι 23 ετών, έχει δείξει από πολύ νωρίς τις δυνατότητές του. Ο Mathew Kimeli έχει τερματίσει σε 27:11 τα 10 χιλιόμετρα σε ηλικία 19 ετών, ενώ έκτοτε έχει εκπλήξει πολλούς με τις δυνατότητές του.

 

Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του νεαρού δρομέα είναι η νίκη του στα 10.000 της Νέας Υόρκης (UAE Healthy Kidney 10K) το 2019, καθώς βγήκε πρώτος με χρόνο 27:45, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε και το ρεκόρ αγώνα από το 2018 με χρόνο 27:19. Το Run’ ix δημοσίευσε (*) μία φωτογραφία από την προπόνησή του, η οποία έγινε χθες.

Ο Mathew Kimeli προπονήθηκε στο Kispsoen, ένα σημείο αρκετά λοφώδες και δύσκολο για τους δρομείς. Η συγκεκριμένη προπόνηση περιείχε και γρήγορα και πιο χαλαρά κομμάτια, με easy runs, με τον Κενυάτη θα βρίσκεται πλέον σε πλήρη Ολυμπιακή προετοιμασία.

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.