Insight View: Τελευταία long run για Kipchoge πριν «επιστρέψει» στο Αμβούργο (Vid)

 Runbeat Team   21:47 24-03-2021  

Insight View: Τελευταία long run για Kipchoge πριν «επιστρέψει» στο Αμβούργο (Vid)


Απόσπασμα από τα τελευταία long run του Eliud Kipchoge πριν πάει στο Αμβούργο δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της η ομάδα η NN Running Team. Tο τελευταίο διάστημα, ο κορυφαίος μαραθωνοδρόμος προετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο στο Αμβούργο της Γερμανίας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 11 Απριλίου.

Ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος έχει και συναισθηματική αξία για τον θρυλικό Κενυάτη, καθώς στο Αμβούργο είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2013, σημειώνοντας μάλιστα χρόνο 2:05:30, που ήταν και ο καλύτερος χρόνος της συγκεκριμένης διαδρομής. Σε μία εκ των τελευταίων μεγάλων προπονήσεών (*) του πριν την επιστροφή στο Αμβούργο, ο Kipchoge μαζί με μέλη της ομάδα του NN Running εκτέλεσαν πρόγραμμα με long run, δείχνοντας ιδιαίτερα προσηλωμένοι στο session.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του για τον αγώνα που έρχεται, ο ίδιος σχολίασε: «Ο νούμερο ένα στόχος μου είναι να τρέξω έναν όμορφο αγώνα στο Αμβούργο. Ένας όμορφος αγώνας θα δώσει στους ανθρώπους ελπίδα. Είναι ακόμα ένα βήμα που θα κάνουμε στον δρόμο για την κανονικότητα», δίνοντας μία θετική ματιά στον αγώνα αλλά και στην περιπέτεια που περνάει η ανθρωπότητα.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την προπόνηση του Kipchoge και της NNRunning Team:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.