Ξεκινάει δυναμικά η Μαρία Μπελιμπασάκη

 Runbeat Team   14:34 21-01-2021  

Ξεκινάει δυναμικά η Μαρία Μπελιμπασάκη


Στον πρώτο της αγώνα στην φετινή αγωνιστική περίοδο θα τρέξει η Μαρία Μπελιμπασάκη, περίπου ενάμιση χρόνο από την τελευταία της εμφάνιση.

H Μπελιμπασάκη θα συμμετέχει στις 30 Ιανουαρίου στο μίτινγκ «National Elite en Salle», που θα γίνει στο Μοντεβίλ τη Γαλλίας με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της αθλήτριας από τις 15 Ιουνίου του 2019, και την πρώτη ύστερα από μία μακρά και έντονη περίοδο, στην οποία κυριάρχησαν τα προβλήματα τραυματισμών, που απορύθμισαν το πρόγραμμα προετοιμασία της.

Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία από τον Αύγουστο του 2020 ακολουθεί με συνέπεια το πρόγραμμα προετοιμασίας της και τα προπονητικά τεστ του τελευταίου διαστήματος έδειξαν πως είναι έτοιμη να επιστρέψει σε επιδόσεις που θα της δώσουν τη διάκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Η παρουσία της αθλήτριας στην αγωνιστική δράση του χειμώνα έχει διπλό στόχο. Αρχικά θα επιδιώξει τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν και παράλληλα αποσκοπεί στο συγκέντρωση σημαντικών βαθμών στο ράνκινγκ της World Athletics.

Η αθλήτρια θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού (12-13/2), ενώ είναι πιθανό να είναι παρούσα και στην ημερίδα που θα γίνει στο ΣΕΦ στις 7 Φεβρουαρίου.