Σε φουλ ρυθμούς ενόψει ανοικτού οι Μπελιμπασάκη, Δαλάκα και Πολίτη (Pics)

 Runbeat Team   15:30 19-04-2021  

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει ανοικτού οι Μπελιμπασάκη, Δαλάκα και Πολίτη (Pics)


Το Ηράκλειο επέλεξε και ο Κώστας Ηλίας για να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν στον ανοικτό στίβο. Η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Κατερίνα Δαλάκα και η Κορίνα Πολίτη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο και δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο Στάδιο Ελευθερίας.

Για καθένα από τα τρία κορίτσια οι στόχοι είναι διαφορετικοί φέτος. Η Μαρία Μπελιμπασάκη έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που είχε την τελευταία διετία προσπαθεί να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Κατερίνα Δαλάκα δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση αγωνιστικά και είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στο στίβο μετά την εξωαγωνιστική της περιπέτεια στο Survivor.

Η μικρή της παρέας, η Κορίνα Πολίτη την τελευταία διετία δίνει έμφαση στα 400μ. και ευελπιστεί ότι φέτος θα ξεπεράσει τον εαυτό της έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά στην προπόνηση.

Μεγάλες στιγμές για το Παγκρήτιο Στάδιο φέτος καθώς φιλοξένησε και φιλοξενεί σπουδαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Τα κορίτσια του Κώστα Ηλία βρήκαν και παρέα την Ειρήνη Βασιλείου που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του ανοικτού στίβου. Τέσσερις 400άρες που θα μπορούσαν να αποτελούν και την Εθνική ομάδα 4Χ400.