Ξέσπασμα Γκελαούζου για τους συναθλητές του που σιωπούν

 Runbeat Team   17:53 31-07-2021  

Ξέσπασμα Γκελαούζου για τους συναθλητές του που σιωπούν


Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρωταθλητής Μαραθωνίου Κωνσταντίνος Γκελαούζος εξέφρασε την αγανάκτησή του προς διάφορους συναθλητές του, κάνοντας λόγο για «καταστροφή του αθλητισμού», με αφορμή τις συγκινητικές δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη το πρωί του Σαββάτου.

«Πόσες δηλώσεις πρωταθλητών που υποφέρουν πρέπει να ακούσετε; Είστε και εσείς υπεύθυνοι και συνένοχοι στο ότι αυτό το παιδί υποφέρει», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος ενώ καταλήγει πως, «θα έρθει η στιγμή που θα κλάψετε και εσείς πίσω ή μπροστά από την κάμερα για την αγανάκτηση».

Όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος:

«Πότε επιτέλους θα σταματήσετε να καταστρέφετε τον αθλητισμό και όσους δίνουν την ψυχή τους για αυτόν; Πόσες δηλώσεις υπεραθλητών που υποφέρουν πρέπει να ακούσετε; Πότε θα αποκτήσει πλέον ξανά ο πρωταθλητής την αξία και την αίγλη που του αρμόζει; Πόσο ακόμα θα υπάρχετε για τις φωτογραφίες και για οποίο συμφέρον σας;

 

Θα καταντήσετε τον αθλητισμό “παράδειγμα προς αποφυγή”.

Και όταν μιλάω για Αξία και Αίγλη για να προλάβω τους “κακούς”, δεν μιλάω ούτε για λεφτά, ούτε για μόνιμες θέσεις (εάν και αυτά θα έπρεπε να είναι δεδομένα εφόσον διακυβεύεται η υγεία μας. Σωματική και ψυχική)…

Μιλάω για την θέση που είχαν οι αθλητές και οι πρωταθλητές στον πολιτισμό από αρχαιοτάτων χρόνων. Την θέση στην οποία τους απονέμονταν ένα έπαθλο το οποίο είχε θεϊκό άγγιγμα και προστασία. Η θέση και η αίγλη που είχαν στην κοινωνία. Σίγουρα πλέον ένα κλαδί ελιάς ή μηλιάς δεν θα μας σώσει αλλά τουλάχιστον οι αθλητές και οι πρωταθλητές να έχουν τα απαραίτητα. Να ζουν σαν άνθρωποι.

Και όχι μόνο λίγοι επειδή ήταν τυχεροί, αλλά ΟΛΟΙ!! Τέλος, εκτός από όλους τους υπόλοιπους υπεύθυνοι και συνένοχοι στο ότι αυτό το παιδί υποφέρει. Κάνατε όλοι ένα ποστ μια δημοσίευση και πιστεύετε ότι κάτι κάνατε. Και από την νέα σεζόν όλα καλά για όλους και ποστ και στόρυ ότι όλα είναι καλά. Μέχρι να έρθει η δική σας ώρα να κλάψετε μπροστά ή πίσω από την κάμερα. Αντί επιτέλους να αποκτήσει ο ίδιος σας ο λόγος δύναμη πιστεύετε ότι με ένα repost χτυπήσατε το κατεστημένο.

Διεκδικήστε ότι σας αξίζει, όταν πρέπει».