Με Κωστάκη, Τάσση και Λουφάκη ο Λαϊκός Αγώνα Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης»

 Runbeat Team   12:26 10-05-2022  

Με Κωστάκη, Τάσση και Λουφάκη ο Λαϊκός Αγώνα Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης»


Τρεις σημαντικοί αθλητές θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης - Γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου», που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου, με αποστάσεις 10 χιλιομέτρων, Ημιμαραθωνίου και έναν παιδικό αγώνα.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 300 και ανάμεσα σε όσους τιμήσουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση βρίσκεται η Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας στο Ρίο το 2016, Κέλλυ Λουφάκη, ο 8ος Παραολυμπιονίκης του Τόκιο 2020 στην κατηγορία των 150 μέτρων μεικτού προγράμματος της SM3, Γιάννης Κωστάκης, αλλά και ο Γιώργος Τάσσης, που μεταξύ άλλων διακρίσεων, έχει κερδίσει στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Κέλλυ Λουφάκη Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας στο Ρίο το 2016, Γιάννης Κωστάκης 8ος Παραολυμπιονίκης του Τόκυο 2020 και ο Γιώργος Τάσσης νικητής του μαραθωνίου στα 10 χιλιόμετρα θα κοσμήσουν με τη παρουσία τους το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γιώργος Αποστολάκης. Σας περιμένουμε από κοντά όλους να γνωρίσετε τους υπέροχους αυτούς αθλητές».

Με Κωστάκη, Τάσση και Λουφάκη ο Λαϊκός Αγώνα Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης» runbeat.gr