Ο «γεμάτος» μήνας του Χρήστου Κοτίτσα με Βαλκανικό, Πανελλήνιο και Μεσογειακό πρωτάθλημα

 Πάνος Κατσαρός   18:56 10-06-2022  

Ο «γεμάτος» μήνας του Χρήστου Κοτίτσα με Βαλκανικό, Πανελλήνιο και Μεσογειακό πρωτάθλημα


Ο Χρήστος Κοτίτσας βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τους Βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στις 18 και 19 Ιουνίου στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, με τον Έλληνα αθλητή να βρίσκεται στην αποστολή. Ο Κοτίτσας θα τρέξει στα 800 μέτρα και έχει ως στόχο να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς θα είναι ένας αγώνας βαρύτητας για το ranking.

 

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και όλοι κυνηγούν το ranking για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μόναχο» λέει στο Runbeat ο Έλληνας αθλητής, προσθέτοντας πως: «Η προετοιμασία μου πάει μία χαρά, όπως και πριν. Ελπίζω να είναι μια γρήγορη κούρσα και να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να κερδίσω κάποιες θέσεις στο ranking».

Ο «γεμάτος» μήνας του Χρήστου Κοτίτσα με Βαλκανικό, Πανελλήνιο και Μεσογειακό πρωτάθλημα runbeat.gr

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κοτίτσας θα εστιάσει την προσοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο στην Θεσσαλονίκη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα βρεθεί στο Οράν της Αλγερίας, προκειμένου να αγωνιστεί στα 800 μέτρα των Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν 1 με 4 Ιουλίου.

 

«Στο τέλος έχουμε τους Μεσογειακούς αγώνες. Είναι λίγο μακριά για να σκέφτομαι από τώρα τους Μεσογειακούς. Σίγουρα όμως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία, θα είναι δυνατοί αγώνες με πολύ καλούς αθλητές και σίγουρα χρειάζεται μια καλή εμφάνιση ώστε να με βοηθήσει στο ranking» πρόσθεσε ο δρομέας του Αλέξανδρου Μακεδονίας στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Runbeat.