Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης ανέλαβε πρόεδρος στο Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών

 Runbeat Team   15:50 29-03-2023  

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης ανέλαβε πρόεδρος στο Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών


Ο Παραλυμπιονίκης του Μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης πήρε την σκυτάλη στον προεδρικό θώκο του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών από τον Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Γιώργο Καπελλάκη.

Την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Σ.Ε.Π. στο ΟΑΚΑ και παράλληλα έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπως προβλέπει το καταστατικό.

 

Πριν τη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης με εκτενή αναφορά στα επιτεύγματα και τις νίκες που σημειώθηκαν, ενώ επιχειρήθηκε μια ανασκόπηση των πολυάριθμων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν με στόχο πάντα τη διάδοση του αθλητισμού και των Ολυμπιακών ιδεωδών. Επίσης έγινε μία αναφορά στα όσα θα ακολουθήσουν.

Μετά το πέρας των εκλογών πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες από τις οποίες αναδείχτηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει ως εξής:

1. Πρόεδρος: Πολυχρονίδης Γρηγόριος – Παραολυμπιονίκης Μπότσια

2. Αντιπρόεδρος: Καρυπίδης Δημήτριος – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

3. Γενικός Γραμματέας: Κατσαρός Ανδρέας – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

4. Ταμίας: Αλεξάς Θεόδωρος – Παραολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας

5. Μέλος Δ.Σ.: Σμαραγδή Στυλιανή – Παραολυμπιονίκης Στίβου

6. Μέλος Δ.Σ.: Ταξιλδάρης Αλέξανδρος – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

7. Μέλος Δ.Σ.: Τσιβίλης Αθανάσιος – Παραολυμπιονίκης Στίβου

Η Εξελεγκτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους εξής:

1. Κωστάκης Ιωάννης – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

2. Ντέντα Άννα – Παραολυμπιονίκης Μπότσια

3. Πρώτος Ιωάννης – Παραολυμπιονίκης Στίβου

Σε ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στα πρόσωπά μας. Τους υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσει μια παραγωγική θητεία, η οποία θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που μας αφορούν.

Τη Γενική Συνέλευση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ», Δρ. Χρήστος Γεωργόπουλος, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στο Σύλλογο. Τα λόγια του και κυρίως οι πράξεις του όλα αυτά τα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και συμπόρευσης. Του είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γενικό Διευθυντή ΟΑΚΑ, κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, για την παραχώρηση της αίθουσας και για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά συνεπικουρεί στο έργο του Συλλόγου μας».