Τιμητική βραδιά για τους Παραολυμπιονίκες στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών

 Runbeat Team   13:27 30-12-2022  

Τιμητική βραδιά για τους Παραολυμπιονίκες στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών


Μία πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσαν την περασμένη Τετάρτη 28/12 η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών και την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Πρόκειται για μία εκδήλωση με όμορφη μουσική και τιμώμενα πρόσωπα τους παραολυμπιονίκες. Η εκδήλωση είχε τίτλο: «Δαφνοστεφανωμένοι Ήρωες: Το αστέρι των Χριστουγέννων στο Νομισματικό Μουσείο».

 

Οι διοργανωτές τίμησαν τους μεταλλιούχους και τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ως δείγμα αναγνώρισης και επιβράβευσης στα πρότυπα, θάρρους, επιμονής και δύναμης ψυχής που θα πρέπει να αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών Δρ. Γεώργιος Κακαβάς, αλλά και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕ κ. Χρήστος Τζαμούσης, ο Ταμίας κ. Ανδρέας Κατσαρός, ο Έφορος Αθλημάτων κ. Μανώλης Συεφανουδάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΠΕ κ. Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ο Χρυσός Παραολυμπικονίκης Μπότσια Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο Διευθυντής της ΕΠΕ κ. Σάκης Κωστάρης και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης/Τεχνικός Διευθυντής κ. Βασίλης Καλύβας.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και η σοπράνο Ελένη Αναγνώστου με το φωνητικό σύνολο Unum for Una box.

Η δράση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, της Τράπεζας της Ελλάδος, του σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ», του συλλόγου «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ», του Μουσικού Οίκου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, της εταιρίας Δεληολάνης, και της Αποσταγματοποιΐας Οινοποιΐας ΤΣΙΛΙΛΗ.