Ο Mo Farah δεν αποσύρεται, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο προπονητής του

 Runbeat Team   9:32 28-06-2021  

Ο Mo Farah δεν αποσύρεται, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο προπονητής του


Ένας εκ των κορυφαίων δρομέων όλων των εποχών, ο Μο Farah δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 10.000 μέτρα. Ο Βρετανός μπορεί να πήρε τη νίκη στο Μάντσεστερ με χρόνο 27:47.04 στα 10 χιλιόμετρα στο Βρετανικό Πρωτάθλημα, ωστόσο έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, μόλις για 19 δευτερόλεπτα.

Ο Mo Farah διανύει πλέον το 38ο έτος της ηλικίας του, και μετά την αποτυχία του να προκριθεί στο Τόκιο, πολλοί θεώρησαν ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το άθλημα και την ενεργό δράση. Τέλος σε αυτές τις φήμες όμως ήρθε να βάλει ο προπονητής του, Gary Lough.

 

«Δεν υπάρχει περίπτωση ο Mo Farah να τελειώσει την καριέρα του σε αυτό εδώ το στάδιο (στο Μάντσεστερ). Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει Plan B. Ουσιαστικά ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν το Plan Β μετά το Μπέρμιγχαμ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Plan C»., ανέφερε στις δηλώσεις του στο BBC ο Lough, υποστηρίζοντας στην ουσία πως παρά το ότι ο Mo Farah έμεινε εκτός Τόκιο, δεν θα βάλει τέλος στην δρομική του καριέρα ακόμα.