Ολοκληρώνει την «τρελή» πρόκληση η Flanagan: Έμεινε ένας μόλις major για το 6/6!

 Runbeat Team   13:55 19-10-2021  

Ολοκληρώνει την «τρελή» πρόκληση η Flanagan: Έμεινε ένας μόλις major για το 6/6!


«Five down, one to go» για την απίστευτη Flanagan, που έβαλε σκοπό να τρέξει στους έξι major μαραθωνίους του κόσμου σε διάστημα μόλις 42 ημερών και βρίσκεται ένα «βήμα» πριν τα καταφέρει με μεγάλη επιτυχία! Η Αμερικανίδα δρομέας, που τρέχει στο πλαίσιο του «Project Eclipse», έλαβε μέρος και στον μαραθώνιο του Πόρτλαντ που ουσιαστικά αντικατέστησε εκείνο του Τόκιο (ο οποίος αναβλήθηκε), τερματίζοντας την απόσταση σε 2:35:14!

 

Η τρομερή αθλήτρια έχει πλέον τρέξει στους 5 από τους 6 μεγαλύτερους μαραθωνίους του κόσμου μέσα σε 23 (!) ημέρες και πλέον έχει τρεις εβδομάδες να ετοιμαστεί για τον τελευταίο… σταθμό της, τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Η 40χρονη δείχνει πως βρίσκεται ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο και ότι είναι ασταμάτητη.

Δείτε τα στατιστικά της μέχρι στιγμής:

26 Σεπτεμβρίου – Βερολίνο: 2:38:32

3 Οκτωβρίου – Λονδίνο: 2:35:04

10 Οκτωβρίου – Σικάγο: 2:46:39

11 Οκτωβρίου – Βοστώνη: 2:40:34

17 Οκτωβρίου – Πόρτλαντ: 2:35:14

Ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου, ενώ οι μαραθώνιοι του Σικάγο και της Βοστώνης έγιναν με διαφορά μόλις μίας ημέρας.

 

«Αυτή η ημέρα είναι ξεχωριστή. Ήταν μία μέρα γεμάτη με αγάπη και μου θύμισε πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει το τρέξιμο. Είναι μία από τις μέρες που δεν θέλεις να τελειώσει» ανέφερε στην ανάρτησή της μετά το απίστευτο 5/6 η Flanagan.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο μαραθώνιος ήταν virtual, και διοργανώθηκε από την ίδια, τους συνεργάτες της και τη Nike. Η Flanagan φόρεσε μάλιστα και ένα χαρτί που έγραφε «Jack’s Mom» (σ.σ. η μητέρα του Τζακ), αντί για το κλασικό bib.