ΠΕΠΚΑ: «Οι επιτροπές δεν είναι μέρος για πολιτικά κόμματα, ούτε και για προσωπικές επιθέσεις»

 Runbeat Team   15:28 17-01-2023  

ΠΕΠΚΑ: «Οι επιτροπές δεν είναι μέρος για πολιτικά κόμματα, ούτε και για προσωπικές επιθέσεις»


Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχθηκαν μέλη της στις επιτροπές του ΣΕΓΑΣ. Με την ανακοίνωσή της, η ΠΕΠΚΑ στηρίζει τους Δημήτρη Παππά και Δημήτρη Δαμασκηνό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως τις δύο τελευταίες ημέρες τα μέλη του συλλόγου μας, ο πρόεδρος Δημήτρης Παππάς και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Δαμασκηνός δέχονται επιθέσεις στις επιτροπές που είναι μέλη. Ο πρόεδρος είναι μέλος στην επιτροπή ανάπτυξης και ο γραμματέας είναι μέλος στην επιτροπή υψηλού αθλητισμού. Οι επιθέσεις έγιναν από το ίδιο άτομο που είναι μέλος και στις δυο επιτροπές.

 

Θέλουμε να δηλώσουμε πως στηρίζουμε τα δυο μέλη μας απέναντι στην κακεντρέχεια, στην ανηθικότητα, στην κομματικοποίηση του αθλητισμού και στη δικαιοσύνη. Οι επιτροπές δεν είναι μέρος για πολιτικά κόμματα, ούτε και για προσωπικές επιθέσεις. Αντίθετα πρέπει κάποιοι να στηρίζουν τον αθλητισμό, να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και να μην το παίζουν δικηγόροι άλλων.

Όπως έχουμε πει από την αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δίκαιο, θα δίνουμε μάχη για τους αθλητές και τα δικαιώματα μας και θα βοηθάμε όσο μπορούμε και με όποιον τρόπο την ανάπτυξη του στίβου. Είμαστε περήφανοι που στην οικογένεια της ΠΕΠΚΑ έχουμε ανθρώπους σαν τον Δημήτρη Παππά και τον Δημήτρη Δαμασκηνό που είναι χρόνια μέσα στα στάδια ως προπονητές αλλά πάνω από όλα είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και ακέραιοι χαρακτήρες

Το ΔΣ της ΠΕΠΚΑ»