SNF RUN: First Run 2024: Με μεγάλη συμμετοχή και νικητές Φουρμουζή και Αμοριανού

 Runbeat Team   12:07 02-01-2024  

SNF RUN: First Run 2024: Με μεγάλη συμμετοχή και νικητές Φουρμουζή και Αμοριανού


Περισσότεροι από 650 δρομείς πήραν μέρος στον εορταστικό αγώνα 3 χιλιομέτρων SNF RUN: First Run 2024 που διοργάνωσε και φέτος το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με την Αναγέννηση & Πρόοδος.

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου δόθηκε και φέτος η εκκίνηση στον αγώνα που διεξάγεται γύρω από το ΚΠΙΣΝ Stavros Niarchos Foundation Cultural Center. Ένας αγώνας με διπλό σκοπό καθώς αφενός δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του δρομικού κινήματος να ξεκινήσουν τη χρονιά με το αγαπημένο τους τρέξιμο και αφετέρου είναι ένας αγώνας προσφοράς καθώς τα έσοδα δίνονται για καλό σκοπό.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δαβίδ Φουρμουζής ήταν ο νικητής του αγώνα τερματίζοντας σε 9:29, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κώστας Δρόσος με χρόνο 10:0 και τρίτος ήταν ο Δημήτρης Αζαμπίδης με 10:24.

Η Ναταλία Κυριακή Αμοριανού έκοψε το νήμα στις γυναίκες τερματίζοντας σε 11:09, χρόνος που της χάρισε την 6η θέση στη γενική. Η Αγορίτσα Καραγιάννη ήταν η δεύτερη γυναίκα που τερμάτισε με χρόνο 11:23, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Πελαγία Βλάσση με χρόνο 11:54.

Τα αποτελέσματα

SNF RUN: First Run 2024: Με μεγάλη συμμετοχή και νικητές Φουρμουζή και Αμοριανού runbeat.gr