Εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να αγωνιστούν αύριο (22/6) το βράδυ στο SNF Nostos Run 2023

 Runbeat Team   11:54 21-06-2023  

Εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να αγωνιστούν αύριο (22/6) το βράδυ στο SNF Nostos Run 2023


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του SNF Nostos Run 2023, ενός αγώνα-γιορτή που στόχο έχει τη χαρά της συμμετοχής και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Το Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει αύριο Πέμπτη 22/6 τους νυχτερινούς αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων που είναι αφιερωμένοι στην Ψυχική Υγεία.

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η νέα διαδρομή περιλαμβάνει διαδρομές των 10 χλμ., και 5 χλμ., καθώς και μια διαδρομή 1 χλμ. για αθλητές Special Olympics. Η εκκίνηση των 10 χλμ. θα γίνει στις 21:20, των 5 χλμ. στις 20:50 και του 1χλμ. στις 20:55.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ρυθμό θα δίνουν μπάντες κρουστών και μια μπάντα μαθητών από το Schoolwave. Ενώ στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, από νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί DJ set από τον Steve Onemanshow, με παράλληλη μετάδοση του αγώνα και θα ακολουθήσει εντυπωσιακό laser show και πάρτι με τους Λατέρνατιβ!

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος υπό την επιστημονική επίβλεψη του Sports Excellence - Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Αττικής, και τους Δήμους Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Πειραιά και Φαλήρου, για τη συνεργασία.

Όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν μια ελάχιστη συμμετοχή των 5€ (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), για την υποστήριξη των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Ιωνάς και Κινητικό Εργαστήρι οι οποίοι έχουν αποστολή την ενίσχυση της κινητικής κατάστασης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) μέσω προγραμμάτων αγωνιστικού και θεραπευτικού χαρακτήρα.

Ο αγώνας SNF Nostos Run δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα γίνεται επίσημη χρονομέτρηση, για όσους θέλουν να γνωρίζουν την επίδοσή τους.