Σοκ για την Κένυα: Μένει εκτός ο Kamworor

 Runbeat Team   21:37 22-07-2021  

Σοκ για την Κένυα: Μένει εκτός ο Kamworor


Τεράστια απώλεια για την Κένυα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ο Geoffrey Kamworor μένει εκτός διοργάνωσης κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο κορυφαίος δρομέας ήταν μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Κένυας για κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, καθώς ήταν ο νικητής στα Trials των 10.000 μέτρων της χώρας και πήγαινε έτοιμος για διάκριση στο Τόκιο.

 

Σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού, ο Kamworor τραυματίστηκε στην προπόνηση, γυρίζοντας τον αστράγαλό του και δεν θα καταφέρει να μεταβεί στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεγάλη ατυχία για τον Κενυάτη δρομέα, καθώς ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο είναι κάτι το οποίο λείπει από την πολύ μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα του.

Όπως αναφέρει το nation.africa, ο 29χρονος έχει ήδη περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο «St Lukes Orthopaedic and Trauma Hospital» στο Ελντορέτ, με τα αποτελέσματα να είναι απαγορευτικά για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

Πλέον και μετά από αυτή τη μεγάλη απώλεια, οι άνθρωποι της ομάδας της Κένυας αναμένεται να επιλέξουν κάποιον άλλο αθλητή, για να πάει στη θέση του Geoffrey Kamworor στην Ιαπωνία και να λάβει μέρος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων.