Στα 84 χρόνια του Six Star Finisher! (Vid)

 Runbeat Team   13:02 01-10-2021  

Στα 84 χρόνια του Six Star Finisher! (Vid)


Μία ακόμα μοναδική ιστορία από εκείνες που μόνο το τρέξιμο και ο μαραθώνιος μπορεί να προσφέρει είναι εκείνη του 84χρονου Gerry Miller από τον Καναδά που ετοιμάζεται να λάβει μέρος στον μαραθώνιο του Λονδίνου.

Ο μεγάλος αγώνας της Βρετανικής πρωτεύουσας θα γίνει την Κυριακή (3/10) και εκτός από τους ελίτ δρομείς, υπάρχουν κι άλλοι που θα ξεχωρίσουν με την παρουσία τους. Ο Miller θα λάβει μέρος στα 84 του στον μαραθώνιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας 80+ με σκοπό να στεφθεί πρωταθλητής κόσμου στην κατηγορία του.

 

Ο Gerry Miller ετοιμάζεται μάλιστα για ακόμα ένα μεγάλο κατόρθωμα, καθώς με τη συμμετοχή του στο Λονδίνο θα έχει λάβει μέρος σε όλους τους μεγάλους μαραθωνίους και θα γίνει 6 star finisher! Ο ίδιος λέει στο παρακάτω βίντεο πως έχει τρέξει στο παρελθόν 21 φορές σε major μαραθωνίους και ότι ο μόνος που του έλειπε ήταν αυτός της Μεγάλης Βρετανίας.

Στόχος του είναι να πραγματοποιήσει έναν χρόνο κοντά στις 5 ώρες και 10 λεπτά, ενώ απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που βρίσκονται σε κοντινή ηλικία με εκείνον λέγοντας: «Χαλαρώστε, απλά θεωρείστε τον εαυτό σας ευλογημένο που μπορεί ακόμα να τρέχει, πηγαίνετε χαλαρά και μείνετε θετικοί».