Συνάντηση Κεντέρη με τη διοίκηση του Αγίου Κοσμά για τις εγκαταστάσεις

 Runbeat Team   15:47 16-11-2021  

Συνάντηση Κεντέρη με τη διοίκηση του Αγίου Κοσμά για τις εγκαταστάσεις


Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης είχε συνάντηση με τη διοίκηση του αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά, σχετικά με την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στις εργασίες που απαιτείται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών της χώρας.

 

Ανάμεσα σε αυτά είναι η επισκευή του ελαστικού τάπητα και ο φωτισμός στον εξωτερικό στίβο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που υπάρχουν στο προπονητήριο ρίψεων - το μοναδικό χώρο για ρίψεις στην Αττική. Η διοίκηση της αθλητικού κέντρου έχει ήδη προχωρήσει σε πολλές από τις εργασίες και αναμένεται να συνεχίσει το επόμενο διάστημα σε όσες έχουν προγραμματιστεί.

Εξάλλου ξεκίνησε από την Δευτέρα (15/11) το πρόγραμμα διατροφής για τους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας που διαμένουν τόσο στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου. Πλέον τα μέλη της εθνικής ομάδας, που διαμένουν στους ξενώνες στα δύο προπονητικά κέντρα, μπορούν απερίσκεπτα να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους για τους αγώνες του κλειστού στίβου.