Αναβαθμισμένος, με νέους αγώνες και εκπτώσεις ο 7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

 Runbeat Team   19:21 30-08-2022  

Αναβαθμισμένος, με νέους αγώνες και εκπτώσεις ο 7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα


Αναβαθμισμένος και με δύο νέους αγώνες επιστρέφει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο 7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα, τον οποίο διοργανώνουν ο Δήμος Μαραθώνος (Γραφείο Αθλητισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.) και ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

 

Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι: «Τρέξε για ένα βιώσιμο μέλλον», ενώ εκτός από τον ημιμαραθώνιο (21.098μ) θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ και παιδικό αγώνα 1,5χλμ. Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από την Ιστορική Αφετηρία της Κλασικής Διαδρομής στην εγκατάσταση της Αφετηρίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στην πόλη του Μαραθώνα και θα διεξαχθούν με τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.

Ο συγκεκριμένος Ημιμαραθώνιος προσφέρεται για ένα τέλειο αγωνιστικό τεστ, 4 μόλις εβδομάδες πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς οι δρομείς θα διανύσουν ένα μεγάλο τμήμα της Κλασικής διαδρομής.

Το κόστος συμμετοχής για ατομικές εγγραφές μέχρι 16/9 είναι σε εκπτωτική τιμή και συγκεκριμένα:

10 € για την απόσταση του Ημιμαραθωνίου

8 € για τα 10χλμ

6 € για τα 5χλμ

Μετά τις 16/9 το κόστος θα αναπροσαρμοστεί

 

15 € για την απόσταση του Ημιμαραθωνίου

12 € για τα 10χλμ

10 € για τα 5χλμ

και γι’αυτό διοργάνωση παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους δρομείς να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα για να εκμεταλλευτούν αυτή την έκπτωση αλλά και να βοηθήσουν στον καλύτερο προγραμματισμό της διοργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://marathonhalfmarathon.gr/