Εμβολιάστηκε η μαραθωνοδρόμος Σάρα Μορέιρα

 Runbeat Team   20:27 26-05-2021  

Εμβολιάστηκε η μαραθωνοδρόμος Σάρα Μορέιρα


Η Σάρα Μορέιρα ετοιμάζεται για τον μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την πρόκρισή της στο NN Mission Marathon του Απριλίου. Μέσα σε όλα τα απαραίτητα της προετοιμασίας της, βρίσκεται και ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

Η δρομέας από την Πορτογαλία έδωσε το καλό παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες, αλλά και τον κόσμο, καθώς γνωστοποίησε πως εμβολιάστηκε, μέσω του λογαριασμού της στα social media. Η Μορέιρα είναι μία από τις κορυφαίες μαραθωνοδρόμους του κόσμου, τρομερή αθλήτρια, αλλά και μητέρα με αρκετές διακρίσεις.

 

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο στον μεγάλο μαραθώνιο της Ολλανδίας κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση με χρόνο 2:26:42, ενώ έχει προσωπικό ρεκόρ 2:24:49 από τον αγώνα της στην Πράγα το 2015.

«Για να είμαι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, σήμερα έλαβα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και έκανα ένα άλλο βήμα προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα πρέπει να ελπίζουμε ότι δεν θα εμφανιστούν συμπτώματα για να προχωρήσουμε στην προετοιμασία και να επιτύχω μια καλή εμφάνιση» ανέφερε στην ανάρτησή της η αθλήτρια.