Επιστρέφει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε επτά πόλεις το Run Greece

 Runbeat Team   11:00 25-04-2021  

Επιστρέφει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε επτά πόλεις το Run Greece


Η πολιτεία άναψε το «πράσινο φως» και οι αθλητικές διοργανώσεις στίβου μπαίνουν ξανά στην καθημερινότητά μας. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/4) το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2021 και με μεγάλη χαρά οι φίλοι του δρομικού κινήματος είδαν ότι τα Run Greece έχουν ενταχθεί κανονικά σε αυτό. 

Η πιο δημοφιλής δρομική διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο των πρωταθλητών όσο και των απλών πολιτών θα διεξαχθεί, εφόσον όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει κάτι λόγω της πανδημίας του covid19, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε επτά πόλεις της Ελλάδας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου από την Αλεξανδρούπολη, θα ακολουθήσεις στις 26/09 η Πάτρα, ενώ πέντε Run Greece έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Στις 3/10 στην Καστοριά, στις 10/10 στη Λάρισα, στις 17/10 στο Ηράκλειο και στις 24/10 σε Ρόδο και Ιωάννινα.

Επειδή το διάστημα που μεσολαβεί είναι πολύ μεγάλο, σίγουρα υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις τόσο για το κατά πόσο η πορεία της πανδημίας θα επιτρέψει τη διεξαγωγή διοργανώσεων μαζικού αθλητισμού όσο και για τον τρόπο και τους περιορισμούς που ενδεχομένως να υπάρχουν.