Η πιο ευφάνταστη υποστήριξη θεατών στον Μαραθώνιο

 Runbeat Team   18:00 23-11-2021  

Η πιο ευφάνταστη υποστήριξη θεατών στον Μαραθώνιο


Με πολλές συμμετοχές και αρκετές συγκινήσεις διεξήχθη την Κυριακή (21/11) ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», με τον Ιάσωνα Ιωαννίδη να επικρατεί στους άνδρες και τη Σόνια Τσεκίνι να είναι φοβερή στον αγώνα των γυναικών, τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Σε ακόμα έναν Μαραθώνιο, όπως και σε εκείνο της Αθήνας, ο κόσμος έδωσε βροντερό «παρών», τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και στηρίζοντας όλους τους αθλητές, από τον πρώτο έως και τον τελευταίο. Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να φωνάξουν, να χειροκροτήσουν και να βοηθήσουν τους δρομείς να τερματίσουν και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

 

Μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν, ήταν η ιδέα που είχε μία παρέα να στείλει τα δικά της, ξεχωριστά μηνύματα προς τους δρομείς που έτρεξαν στον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα και όπως μπορούμε να δούμε στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, τέσσερα άτομα βρέθηκαν στον αγώνα και κράτησαν πολύ όμορφα μηνύματα στήριξης τα οποία ανέφεραν «Λίγο ακόμα για τον τερματισμό! Και 33 ημέρες για τα Χριστούγεννα» και «Μπράβο, τερματίζεις. Ο Άι Βασίλης θα σου φέρει δώρο», με μία αρκετά «Χριστουγεννιάτικη» διάθεση, ενώ υπήρχε και ένα πανό με το μήνυμα «Με βαθμολογία από το 1 έως το 42, είσαι 42.195», με την παρέα να χαρίζει ένα αρκετά ευφάνταστο στιγμιότυπο.

*Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τον Απόστολο Δήμου στην σελίδα «Greek Runners» στο Facebook