Mighty Vibe: Μουσική στο τρέξιμο χωρίς κινητό γίνεται;

 Runbeat Team   16:49 20-01-2021  

Mighty Vibe: Μουσική στο τρέξιμο χωρίς κινητό γίνεται;


Πολλοί από εμάς επιλέγουμε να ακούμε μουσική όταν βγαίνουμε για τρέξιμο, όμως πολλές φορές το ότι πρέπει μαζί μας να κρατάμε ένα κινητό μαζί μας μπορεί να μας αλλάξει τα σχέδια. Υπάρχει μία συσκευή όμως που μπορεί να μας λύσει τα χέρια. Οι πιο… κλασικοί, θα θυμούνται τα παλαιότερα iPod ή τα MP3players. Η εταιρεία Mighty, φαίνεται πως έχει βρει τη λύση και προσφέρει κάτι το οποίο είναι μία «γέφυρα» μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Το Mighty Vibe είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο gadget που μας αφήνει να κουβαλάμε μαζί μας τη μουσική που έχουμε στο κινητό μας. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο music player, είναι ότι μπορεί να αποθηκεύει και να παίζει μουσική χωρίς κινητό, οθόνη ή κάποια σύνδεση. Πάμε να δούμε πως γίνεται αυτό. Όσοι έχουν το Mighty Vibe, κατεβάζουν την συμβατή με τη συσκευή εφαρμογή, το Mighty App και ουσιαστικά η ζωή τους γίνεται πιο εύκολη. Στην εφαρμογή αυτή, συνδέουμε τον λογαριασμό μας στο Spotify ή στο Amazon Music και κάπως έτσι «κουβαλάμε» τη μουσική μας μαζί μας.

 

Όταν θα τρέχουμε, το μόνο που θα χρειαζόμαστε θα είναι το Mighty Vibe και ένα ζευγάρι ακουστικά (ή ηχεία αν είμαστε σπίτι). Η συσκευή μπορεί να χωρέσει πάνω από 1000 τραγούδια και έχει περισσότερες από πέντε ώρες αυτονομία μπαταρίας. Το γεγονός του ότι είναι μικρό και ελαφρύ μας διευκολύνει ακόμα περισσότερο, ενώ υπάρχει και σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς για να διαλέξουμε ποιο μας ταιριάζει.

Από εκεί και πέρα, η συσκευή της Mighty είναι επίσης ανθεκτική στο νερό και στις πτώσεις (wateranddropresistant), κάτι το οποίο μας επιτρέπει να το έχουμε μαζί μας και σε trail runs, εκτός από το απλό τρέξιμο. Η τιμή του είναι λίγο "τσιμπημένη" και άξιο αναφοράς είναι πως έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές από χρήστες και ιστοσελίδες για το τρέξιμο.

Το Mighty Vibe λοιπόν ουσιαστικά αντικαθιστά τα παλιά πλέον iPodκαι τα ακόμα παλαιότερα Walkman, με μία νέα πρόταση, εφαρμοσμένη στις ανάγκες του musicstreamingκαι της φορητότητας της σύγχρονης εποχής. Το συγκεκριμένο gadget λοιπόν, βρίσκεται εύκολα ανάμεσα σε εκείνα που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λόγω της ευκολίας που μας προσφέρει, αλλά ακόμα και του στιλ που θα προσθέσει στο ίδιο το τρέξιμό μας.