Ντρισμπιώτη: «Τι περάσαμε και σήμερα; Όλη η… Ελλάδα ήταν εδώ»

 Runbeat Team   11:12 24-08-2023  

Ντρισμπιώτη: «Τι περάσαμε και σήμερα; Όλη η… Ελλάδα ήταν εδώ»


Ιδιαίτερα συγκινημένη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, με την Ελληνίδα αθλήτρια να ευχαριστεί τον κόσμο και όλους όσους ήταν δίπλα της και δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα.

«Τι περάσαμε και σήμερα; Απίστευτη ατμόσφαιρα. Μάλλον όλη η… Ελλάδα ήταν εδώ σήμερα. Δεν πιστεύω ότι το έχω στα χέρια μου το μετάλλιο. Απίστευτη στιγμή, ο κόσμος φοβερός, όχι μόνο οι Έλληνες, σήμερα είχα όλη την Ευρώπη δίπλα μου, ο προπονητής μου, οι συναθλητές μου. Δεν έχω λόγια. Όλους εσάς που είστε εδώ, αυτούς που μου στέλνουν μηνύματα, τι να πω, δε μπορώ να το πιστέψω.

 

Ήταν μια κούρσα στα μέτρα μου, ήμουν έτοιμη εδώ και πάρα πολύ καιρό, έδειχνα Από την αρχή της χρονιά ότι μπορώ να είμαι μέσα σ’ αυτό το γκρούπ. Μου φαίνεται απίστευτο πως μπορώ να τρέχω τόσο γρήγορα, να βαδίζω κοντά σ’ αυτές τις πρωταθλήτριες. Είμαι μία από αυτές πια. Στην ελίτ ας το πούμε και είμαι πάρα πολύ περήφανη για όλους εσάς που με πιστεύετε και γι’ αυτούς που δε με πιστεύετε, γιατί αυτοί είναι το κίνητρό μου.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος άνοιξα το χορό των μεταλλίων για την Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε κι άλλα. Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή.

Θέλω να ξεκουραστώ, θέλω να κλάψω πολύ, θέλω να αγκαλιάσω την οικογένειά μου να κλάψω μαζί τους. Με συγκίνησαν πολύ. Δεν έχω άλλα λόγια».