Πάει για νέο προσωπικό ρεκόρ στα 5 χιλιόμετρα ο Julien Wanders!

 Runbeat Team   18:20 18-04-2021  

Πάει για νέο προσωπικό ρεκόρ στα 5 χιλιόμετρα ο Julien Wanders!


Ο Ελβετός κορυφαίος δρομέας θα λάβει μέρος σε έναν αγώνα ειδικά διαμορφωμένο για ελίτ αθλητές που θέλουν να σπάσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ. Το επόμενο Σάββατο, στις 24 Απριλίου, η Asics, που αποτελεί και χορηγός του, διοργανώνει τον αγώνα Be (at) Your Personal Best, εκεί όπου οι αθλητές θα κληθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν νέα προσωπικά ρεκόρ στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα.

 

Το ρεκόρ που θα κυνηγήσει ο Wanders «κρατάει» από το 2019, όταν τερμάτισε τα 5 χιλιόμετρα στο Μονακό σε 13:29. Ο Ελβετός δρομέας είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο με 59:13, αλλά και του ευρωπαϊκού ρεκόρ στα 10 χιλιόμετρα, με 27:13 από τον αγώνα στη Βαλένθια τον Ιανουάριο του 2020. Στον αγώνα Be (at) Your Personal Best θα λάβουν μέρος κι άλλοι πολύ δυνατοί αθλητές, μεταξύ των οποίων ο Sondre Moen, αλλά και η Mekdes Woldu.

Απόσπασμα από την σημερινή προπόνηση (*) του Wanders δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Luka Kiptang, στο οποίο μπορούμε να δούμε τον Ελβετό δρομέα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η τοποθεσία στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας της Asics, καθώς έχει κρατηθεί μυστική.

Δείτε απόσπασμα από την προπόνηση του Wanders και της ομάδας του:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.