Το συγκινητικό μήνυμα της Felix μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο

 Runbeat Team   11:07 07-08-2021  

Το συγκινητικό μήνυμα της Felix μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τόκιο


Η Allyson Felix έγραψε ιστορία, καθώς κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να γίνει η πιο επιτυχημένη γυναίκα στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς με το χάλκινο που κατέκτησε στα 400 μέτρα γυναικών έφτασε τα 10 μετάλλια συνολικά! Η 35χρονη μητέρα και παράδειγμα για πολλές αθλήτριες, έφτασε τον θρυλικό Carl Lewis σε μετάλλια, καθώς κι εκείνος έχει 10.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ήταν μία διοργάνωση στην οποία έψαχνε τη διάκριση η Felix, καθώς έχει περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Αντιμετώπισε προβλήματα υγείας η κόρη της, έμεινε χωρίς χορηγό, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και τη δύναμη να παλέψει και να δικαιωθεί.

 

Σε ανάρτησή της, η Allyson Felix ανέφερε:

«Νομίζω αυτό είναι το αγαπημένο μου μετάλλιο λόγω του ταξιδιού που αντιπροσωπεύει. Ήσασταν μαζί μου σε όλο αυτό το ταξίδι και έχετε δει μερικές από τις δυσκολίες. Το να κάθομαι στο NICU (μονάδα εντατικής θεραπείας) και να ακούω τα monitors της Cammy να ηχούν όταν σταμάτησε ξανά να αναπνέει, με έκανε να νομίζω ότι μπορεί να χάσουμε ξανά την κόρη μας. Τις ημέρες που δεν είχα χορηγό υπήρχαν τόσες φωνές αμφισβήτησης που μου έλεγαν απλά να αποσυρθώ. Υπήρξαν μέρες που δεν περίμενα ότι θα επέστρεφα σε φόρμα αγώνα ποτέ ξανά. Αυτές ήταν μερικές από τις δυσκολίες που πέρασα, αλλά ξέρω ότι κι εσείς περνάτε τις δικές σας. Δείτε μας, ακόμα χαμογελάμε! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, αυτό το έκανα για εσάς. Συνεχίστε»!