Ατύχημα Kiptum: «Δεν είχε μηχανικά προβλήματα το αυτοκίνητο» λένε οι αρχές!

 Runbeat Team   16:12 15-02-2024  

Ατύχημα Kiptum: «Δεν είχε μηχανικά προβλήματα το αυτοκίνητο» λένε οι αρχές!


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι ερευνητές, το όχημα που στοίχισε την ζωή στον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο, Kelvin Kiptum και στον προπονητή του, Gervais Hakizamana, δεν είχε μηχανικά προβλήματα!

 

Πιο συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε στον χώρο του ατυχήματος, αλλά και στο Toyota Premio που οδηγούσε ο άτυχος μαραθωνοδρόμος, διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν μηχανικά κατάλληλο από όλες τις απόψεις και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλα τα πιθανά σενάρια για τον θάνατο του Kelvin Kiptum και του προπονητή του εξετάζονται, με την σύλληψη των τριών από τους τέσσερις άνδρες που επισκέφτηκαν το σπίτι του πριν από λίγες ημέρες να έχουν προκαλέσει διάφορες θεωρίες στην δρομική κοινότητα.

Μάλιστα, δημοσίευμα από την Κένυα «ρίχνει στο τραπέζι» σενάριο που αναφέρει ότι ο Κενυάτης είχε συμφωνήσει με δύο διαφορετικές μεγάλες εταιρίες την ίδια στιγμή, κάτι το οποίο οδήγησε στην… ύποπτη επίσκεψη των ανδρών στο σπίτι του. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέραμε όλα τα σενάρια εξετάζονται και μένει να φανεί εάν τελικά ο θάνατος του Kiptum και του Hakizamana δεν ήταν ένα απλό ατύχημα…