Αυξάνεται το ενδιαφέρον του κόσμου για το Run Greece Ηράκλειο

 Runbeat Team   13:28 04-10-2021  

Αυξάνεται το ενδιαφέρον του κόσμου για το Run Greece Ηράκλειο


Ο φιλανθρωπικός σκοπός που απέκτησε ο αγώνας Run Greece Ηράκλειο είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για τη μεγάλη μαζική γιορτή του δρομικού κινήματος.

 

Το γεγονός ότι τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τις σεισμόπληκτες περιοχές δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον κόσμο.

Έτσι καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των εγγραφών τόσο για τον αγώνα 10 όσο και για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έχουν οριστεί στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η ERGO Ασφαλιστική και τοπικοί χορηγοί τα Super Market Χαλκιαδάκης και οι Μινωικές Γραμμές.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr. Επίσης γίνονται στα εξής σημεία:

- Στο γραφείο τηςΕ.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας – Χανιώπορτα: Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 13.00(2810253587) και

- Στα καταστήματα των Super Market Χαλκιαδάκης

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ουλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος Ιωάννης

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν εγγραφή μέχρι 5 Οκτωβρίου στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται το όνομά τους.

Οι εγγραφές θα συνεχίζονται και από 6 Οκτωβρίου μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι:

-Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».