Ένας χρόνος Runbeat: 1,5 εκατομμύριο «ευχαριστώ» σε αναγνώστες και συνεργάτες

 Μάνος Μαρκάκης   13:36 12-01-2022  

Ένας χρόνος Runbeat: 1,5 εκατομμύριο «ευχαριστώ» σε αναγνώστες και συνεργάτες


Τον Ιανουάριο του 2021 ήταν η αρχή μίας βαθειάς σχέσης μεταξύ των συντελεστών του Runbeat και του δρομικού κοινού. Ήταν η αφετηρία της άμεσης, διεξοδικής και έγκυρης ενημέρωσης στον κόσμο του τρεξίματος και του στίβου.

Ένας χρόνος Runbeat! Σαν πολύ γρήγορα δεν πέρασε; Με επιτυχίες, αποκλειστικά ρεπορτάζ, εκτόξευση της επισκεψιμότητας και πάνω απ’ όλα… διείσδυση στον κόσμο του τρεξίματος!

Ως σημαντικότερη στιγμή θα αναφέρουμε τη μέρα ορόσημο της γέννησης του Runbeat και στην πορεία τα θέματα που ανέδειξε, τα οποία έδειξαν το δρόμο στις υπόλοιπες ιστοσελίδες να ακολουθήσουν αυτή την οδό, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

 

Από την αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου όλων των εποχών, Eliud Kipchoge, μέχρι την ανάδειξη του ζητήματος του ηλικιακού ορίου για την απόκτηση αθλητικού δελτίου από τους αθλητές, το οποίο έφερε και την αλλαγή του σχετικού νόμου στη Βουλή.

Από την κάλυψη της πιο μικρής δρομικής διοργάνωσης στην Ελλάδα, μέχρι της μεγαλύτερης στη χώρα μας, εκείνης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Από την κάλυψη όλων των μεγάλων Μαραθωνίων του κόσμου, μέχρι αυτή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του 2021, των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Από την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών που διέπρεψαν με τις εμφανίσεις τους μέσα στο έτος που πέρασε, μέχρι τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των κορυφαίων δρομέων παγκοσμίως.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους τους συνεργάτες του Runbeat που βοήθησαν τα μέγιστα, για να καταφέρει η ιστοσελίδα μας να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εξειδικευμένα για το τρέξιμο μέσα ενημέρωσης στη χώρα μας, μετρώντας πάνω 1,5 εκατομμύριο προβολές.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους τους χορηγούς που εμπιστεύτηκαν αυτό το εγχείρημα και ασφαλώς το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει σε όλους εσάς που από την αρχή "αγκαλιάσατε" αυτή την προσπάθεια και μας δίνεται τη δύναμη για να συνεχίσουμε.

Το Runbeat συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο του και πλέον βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2022 όπου με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως ήρθαμε στη δρομική κοινότητα για να κατακτήσουμε και τις επόμενες κορυφές στη δρομική ενημέρωση, με εσάς για εσάς!

Το ταξίδι στον κόσμο του τρεξίματος συνεχίζεται μαζί σας...