Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ για τον Λευτέρη Αυγενάκη

 Runbeat Team   15:13 10-04-2021  

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ για τον Λευτέρη Αυγενάκη


Το ανακαινισμένο και πανέμορφο Στάδιο Ελευθερίας, καθώς και το ανακαινισμένο στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, Κολυμβητήριο Ηρακλείου, επισκέφτηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό.

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων στίβου, τους προπονητές και τους εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων, με τον ίδιο να τους ενημερώνει για τις κατασκευές που αναμένεται να υλοποιηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λευτέρης Αυγενάκης: " Συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων στίβου, προπονητές και τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό, στο αθλητικό "στολίδι", στο Στάδιο Ελευθερίας, μετά την ολική ανακαίνιση του.

Αμέριστη η διάθεση να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο, να το εξοπλίσουμε ακόμα περισσότερο, να το βελτιώσουμε κι άλλο και να δρομολογήσουμε άμεσα τη φιλοξενία και αγώνων.

Συνάντηση και με εκπροσώπους κολυμβητικών σωματείων στην πισίνα στο Λίντο, που επαναλειτουργεί σε λίγες ημέρες, έπειτα από την ολική αντικατάσταση του μηχανοστασίου, 30+ χρόνια μετά.

Τους ενημέρωσα για το "ΕΑΚΗ της Νέας Εποχής" και τις κατασκευές νέων αθλητικών υποδομών που άμεσα θα υλοποιηθούν:

Κλειστή πισίνα για αγώνες πόλο

Κλειστό προπονητήριο μπάσκετ, βόλεϊ

Γήπεδα τένις

Γήπεδο μπιτς βόλεϊ

Δύο γήπεδα 3Χ3

Πίστα σκέιτμπορντ

Και για το Ναυταθλητικό Κέντρο Κρήτης, με την παραχώρηση διώροφου κτιρίου στο Λιμάνι από τον ΟΛΗ και την χωρίς χρονοτριβή αξιοποίηση του

Και για τις νέες εγκαταστάσεις για αθλήματα παραλίας, σε έκταση της ΕΤΑΔ που θα μας δοθεί εντός του μήνα, ενόψει των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θέλουμε να γίνουν στο Ηράκλειο το 2023 ή 2025

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ"