Έτοιμοι για νέο ατομικό ρεκόρ Moen και Wanders

 Runbeat Team   12:30 23-04-2021  

Έτοιμοι για νέο ατομικό ρεκόρ Moen και Wanders


Ο Sondre Nordstad Moen και ο Julien Wanders βρίσκονται μεταξύ των συμμετεχόντων του Be(at) Your Personal Best που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 24 Απριλίου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ειδικά σχεδιασμένη από την Asics, με σκοπό οι αθλητές να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν νέα προσωπικά ρεκόρ στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα.

 

Οι διοργανωτές αποκάλυψαν την ημέρα, την ώρα έναρξης και την τοποθεσία των αγώνων, με λίγα 24ωρα να απομένουν πλέον για την διεξαγωγή τους. Το Be(at) Your Personal θα γίνει στο Morton της Γαλλίας, με τα 10 χιλιόμετρα να ξεκινούν στις 9:00 και τα 5 χιλιόμετρα στις 10:00 το πρωί (τοπική ώρα). Εκτός των Moen και Wanders, δεν λείπουν και άλλα σημαντικά ονόματα των 5 και των 10 χιλιομέτρων, με την Mekdes Woldu να είναι μεταξύ των ονομάτων που ξεχωρίζουν στις γυναίκες.

Ο Wanders θα συμμετάσχει στα 5 χιλιόμετρα και θα προσπαθήσει να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, το οποίο είχε κάνει στο Μονακό το 2019, τερματίζοντας σε 13:29. Ο 25χρονος ελίτ δρομέας έδειξε το πόση σημασία έχει για εκείνον αυτός ο αγώνας στις πρόσφατες δηλώσεις του: «Κάθε μέρα, προσπαθώ να ξεπεράσω τον χθεσινό Julien, για να γίνω ο επόμενος καλύτερος εαυτός μου».

Από την άλλη, ο Νορβηγός Moen θα κυνηγήσει το προσωπικό του ρεκόρ στα 10 χιλιόμετρα, το οποίο είναι 27:55. Οι δύο αθλητές έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία, ενόψει των αγώνων τους.

Το Be(at) Your Personal μάλιστα θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά από την Asics και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω των αρκετών συμμετοχών μεγάλων αθλητών. Όσον αφορά την τοποθεσία που επιλέχθηκε, οι αγώνες θα γίνουν στο Domaine du Bois Aux Daims του Morton της Γαλλίας, σε ένα πολύ όμορφο δάσος σε υψόμετρο 40 μέτρων, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να είναι κοντά στους 9 βαθμούς Κελσίου.