Φιλτισάκου: «Πριν τρεις εβδομάδες σκεφτόμουν να αποσύρω τη συμμετοχή μου» (Vid)

 Runbeat Team   13:03 24-08-2023  

Φιλτισάκου: «Πριν τρεις εβδομάδες σκεφτόμουν να αποσύρω τη συμμετοχή μου» (Vid)


Η Κυριακή Φιλτισάκου μίλησε στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ μετά την εμφάνισή της στον τελικό των 35 χιλιομέτρων βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πριν από λίγο καιρό σκεφτόταν να αποσύρει τη συμμετοχή της.

 

«Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα, είμαι πολύ χαρούμενη που τερμάτισα, έστω κι έτσι. Δεν θέλω να βλέπω καθόλου τον χρόνο μου, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη. Πριν τρεις εβδομάδες σκεφτόμουν να αποσύρω τη συμμετοχή μου όμως τερμάτισα και στα δύο, οπότε δεν ξέρω, μάλλον θα χαρώ στο τέλος της ημέρας. Ήταν πολύ δύσκολα, είχε πολύ ζέστη και το κορμί μου δεν ακολουθούσε. Μετά το 20ό χιλιόμετρο άρχισαν οι πόνοι, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ήθελα να τερματίσω. Θυμήθηκα την περσυνή μου χρονιά που δεν τερμάτισα και θυμήθηκα πόσο άσχημο ήταν αυτό το συναίσθημα, οπότε έσφιξα τα δόντια» είπε αρχικά η αθλήτρια που τερμάτισε στην 26η θέση με χρόνο 3:02:16.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη: «Δεν έχω λόγια, το άξιζε. Μου έδωσε πάρα πολλή δύναμη μέσα στην κούρσα, είναι ένας από τους λόγους που δεν εγκατέλειψα. Τώρα θα ξεκουραστώ και είμαι σίγουρη ότι του χρόνου όλα θα πάνε πιο καλά, μετά τις δυσκολίες βγαίνει κάτι καλό».