Η μεγάλη επιστροφή των δρομικών διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη!

 Runbeat Team   18:32 19-11-2021  

Η μεγάλη επιστροφή των δρομικών διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη!


Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την μεγάλη επιστροφή των δρομικών διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! Πρόκειται για την δυναμική επιστροφή των δύο αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για το 2020, αλλά λόγω της πανδημίας δεν διοργανώθηκαν και μεταφέρθηκαν για φέτος.

 

Το ενδιαφέρον που συγκεντρώνεται είναι πολύ μεγάλο, καθώς οι δύο αγώνες αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά events της Βορείου Ελλάδας, ενώ οι δρομείς έχουν διατηρήσει τις συμμετοχές τους, με τους αγώνες να μην ακυρώνονται, αλλά απλά να αλλάζουν ημερομηνία. Πριν από λίγες εβδομάδες είδαμε την επιστροφή των μαζικών διοργανώσεων στην Ελλάδα με τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, των Run Greece σε πολλές πόλεις, αλλά και του Αυθεντικού Μαραθωνίου και πλέον ετοιμαζόμαστε και για τους αγώνες της Θεσσαλονίκης που επίσης έλειψαν πολύ από την δρομική κοινότητα.

Ο Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου, όμως οι διοργανωτές αποφάσισαν να μεταφέρουν τη διεξαγωγή του για την Κυριακή (21/11), με σκοπό να γίνει «διπλή» η γιορτή στην πόλη. Εκτός από τους δύο αγώνες θα διεξαχθούν και αγώνες 5, 10 χιλιομέτρων το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα της Κυριακής:

Μαραθώνιος – 8:00

Αγώνας 10 χιλιομέτρων – 9:00

Αγώνας 5 χιλιομέτρων – 12:00

Ημιμαραθώνιος – 18:30