Insight View: Fartlek υπό τον ήχο γαλλικής RnB για την ομάδα Wanders (Vid)

 Runbeat Team   4:02 04-05-2021  

Insight View: Fartlek υπό τον ήχο γαλλικής RnB για την ομάδα Wanders (Vid)


Απόσπασμα από την προπόνηση (*) της ομάδας Wandersδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Luka Kiptang. Οι αθλητές του γκρουπ του Ελβετού δρομέα ακολούθησαν fartlekπροπόνηση υπό τους ρυθμούς Γαλλικής RnB μουσικής.

Οι δρομείς ουσιαστικά τα έδωσαν όλα, καθώς ακολούθησαν πολύ δυνατούς ρυθμούς στην προπόνησή τους. Η συνολική απόσταση που διένυσαν ήταν 15,32 χιλιόμετρα με pace3:15 ανά χιλιόμετρο σε μέσο όρο. Hπροπόνηση έγινε σε 3 λεπτά fast – 1 λεπτό all in – 1 λεπτό easy.

 

Συνολικά έτρεξαν για περίπου 50 λεπτά, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το τελευταίο λεπτό είχαν απίστευτο ρυθμό. Πιο συγκεκριμένα, στο τελευταίο λεπτό της προπόνησης είχαν ρυθμό στο 2:20 ανά χιλιόμετρο, κάτι που σημαίνει ότι σημείωσαν ταχύτητα 25,7 χιλιόμετρα την ώρα για 430 μέτρα (τελευταία 400 μέτρα σε 56 δευτερόλεπτα).

Δείτε το απόσπασμα της προπόνησης:


*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.