Insight View: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ένα μήνα πριν τον μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων ο Tadesse Abraham (Vid)

 Runbeat Team   15:46 09-07-2021  

Insight View: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ένα μήνα πριν τον μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων ο Tadesse Abraham (Vid)


O κάτοχος του εθνικού ρεκόρ μαραθωνίου στην Ελβετία, Tadesse Abraham βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, λίγο καιρό πριν βρεθεί στο Σαπόρο για να αγωνιστεί στον μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο 38χρονος δείχνει να μην επηρεάζεται από τον χρόνο και δημοσίευσε (*) ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα από πρόσφατη προπόνησή του.

 

Ο Abraham έτρεξε σε ένα πολύ δύσκολο long run 35 χιλιομέτρων, στο οποίο κατάφερε να διατηρήσει σταθερό μέσο ρυθμό 3:10 ανά χιλιόμετρο. Ο γεννημένος στην Ερυθραία δρομέας ολοκλήρωσε τα τελευταία 10 χιλιόμετρα της προπόνησης στον εξαιρετικό χρόνο των 30:31, που δεδομένων των συνθηκών και των 25 χιλιομέτρων που είχε ήδη διανύσει ήταν κάτι το μοναδικό.

Η συνολική διάρκεια της προπόνησής του ήταν 1:50:57, ενώ ο πρωταθλητής Ευρώπης σε μαραθώνιο έτρεξε στο Samedan της Ελβετίας. Ο μαραθώνιος του Τόκιο θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του Abraham σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του, αυτό ήταν πιθανότατα το τελευταίο του long run πριν τη μεγάλη διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.