Insight View: Tempo run που κόβει την… ανάσα για την ομάδα Wanders (Vid)

 Runbeat Team   20:00 01-04-2021  

Insight View: Tempo run που κόβει την… ανάσα για την ομάδα Wanders (Vid)


Απόσπασμα από μία προπόνηση (*) της ομάδας του δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram o Julien Wanders. Ο Ελβετός δρομέας, μαζί με άλλους δύο συναθλητές του, έτρεξε σε ένα tempo run σε τρομερό ρυθμό, έχοντας pace της τάξης του 2:45 με 2:50 ανά χιλιόμετρο.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός το οποίο απέδειξαν με το τρομερό paceπου είχαν στην προπόνησή τους. Σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του δυνατού του ρυθμού έπαιξε και η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι αθλητές, με τον Wandersνα σημειώνει πως είναι σημαντικό το να κάνεις το μυαλό σου να πιστέψει πως αυτό που θες να κάνεις είναι εφικτό.

Στην δημοσίευσή του, ο Ελβετός δρομέας έγραψε: «Τρελό tempo run το περασμένο Σαββατοκύριακο, μεταξύ σε 2:50-2:45 /χλμ. Μερικές φορές πριν από ένα session, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φτάσω τους χρόνους που αναφέρονται στο πρόγραμμά μου. Αλλά αν επαναλάβω στο μυαλό μου πως“είναι δυνατό”, το σώμα αποκρίνεται συχνά και το κάνει. Μάθετε πώς να ελέγχετε το μυαλό σας παιδιά»!

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.