Κορυφαίος αθλητής του Παναθηναϊκού για το 2021 ο Κ. Γκελαούζος! (Vids)

 Runbeat Team   14:36 15-02-2022  

Κορυφαίος αθλητής του Παναθηναϊκού για το 2021 ο Κ. Γκελαούζος! (Vids)


Ο Κώστας Γκελαούζος αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας το βραβείο του από τον Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Βρανόπουλο στην χθεσινή (14/02) εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος για πρώτη φορά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ως κορυφαία στιγμή του 2021 τη νίκη του και το νέο ρεκόρ διαδρομής από Έλληνα δρομέα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με 2:16.49 και στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της βράβευσης, τόνισε πως στόχος του είναι να βελτιώνεται συνεχώς για να φέρει νέα επιτυχίες στον σύλλογο. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Γκελαούζος έδειξε την πρόθεσή του να «κυνηγήσει» και το Πανελλήνιο ρεκόρ στον μαραθώνιο.

 

Όπως τόνισε ο ίδιος κατά τη βράβευσή του: «Ευχαριστώ για την τιμή να με ανακηρύξετε αθλητή του Παναθηναϊκού. Έχω μιλήσει πολλές φορές, έχω πει πόσο Παναθηναϊκός είμαι και πόσο αγαπώ αυτό που κάνω και πόσο μάλλον τώρα που είμαι στην ομάδα επτά χρόνια. Σκοπός μου είναι να καταφέρω να φτάσω ακόμη πιο ψηλά και τον εαυτό μου και τον σύλλογο. Μαζί να έχουμε αυτή την κοινή πορεία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ετοιμάσει κάτι να πω για σήμερα. Αλλά σκεφτόμουν ότι αυτή την στιγμή αν με ρωτήσεις τι είναι πιο σημαντικό, ότι έκανα 2:16.49 ή ότι έδωσα αυτό το ρεκόρ στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι είναι αυτό. Ότι έδωσα αυτό το ρεκόρ στον Παναθηναϊκό. Όχι γιατί ο χρόνος είναι κακός, πιστεύω ότι μπορώ να το φτάσω ακόμη πιο ψηλά. Πιστεύω ότι αυτό το ρεκόρ μπορεί να το φτάσω ακόμη πιο ψηλά και με τον σύλλογό μου να πάμε και να σπάσουμε και το πανελλήνιο ρεκόρ. Να δώσω κι άλλες νίκες και επιτυχίες στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες πάρα πολλές και να φτάσουμε τον σύλλογο ψηλά».

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε η ξιφομάχος Δέσποινα Γεωργιάδου.