Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα… αλλιώς!

 Runbeat Team   14:11 02-12-2021  

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα… αλλιώς!


Την χαρά του για την βράβευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Γκελαούζος. Ο Έλληνας πρωταθλητής βραβεύτηκε από την ομάδα του και τον Δημήτρη Σαραβάκο για τη νίκη και το ρεκόρ του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στον αγώνα που έδωσε η ομάδα χθες (1/12) με τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Κώστας Γκελαούζος τόνισε χαρακτηριστικά πως σε μικρή ηλικία ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα επιθετικό χαφ για την αγαπημένη του ομάδα, όμως κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα… αλλιώς, φέρνοντας τίτλους και διακρίσεις στον Παναθηναϊκό μέσω του τρεξίματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κώστας Γκελαούζος:

«Λοιπόν, αυτή η ιστορία ξεκινάει περίπου 22 χρόνια πίσω μέσα στα χωμάτινα γήπεδα ποδοσφαίρου που ακόμα υπήρχαν, στους δρόμους, στις πλατείες αλλά και όπου μπορούσα να βρεθώ και να σταθώ με μια μπάλα ή έστω με ένα πατημένο κεσεδάκι.

Πολλές φορές σκεφτόμουν παίζοντας ολομόναχος, κάνοντας και τις δυο ομάδες και τους 22 παίχτες, να θριαμβεύω σε ένα αμφίρροπο ματς βάζοντας πάντα το νικητήριο γκολ.

 

Και όλα αυτά πάντα με την σκέψη ότι φορούσα την φανέλα του Παναθηναϊκού, χαρίζοντας του τίτλους.

Τελικά δεν αποδείχθηκα τόσο καλός με την μπάλα.

Να όμως κοιτά πως τα έφερε η τύχη, έφερα τίτλους στον σύλλογο που ονειρευόμουν, έχω πλέον και φανέλα με το όνομα μου, και την πήρα σε μια βράβευση στο κέντρο του Απόστολος Νικολαΐδης, και δεν τελειώνει εκεί… αλλά την πήρα από τα χέρια του φοβερού Δημήτρη Σαραβάκου !!!

Σε ευχαριστώ πολύ @fcpanathinaikos για αυτή την μοναδική στιγμή, μπορεί να μην έγινα το επιθετικό χαφ που ονειρευόμουν και να μην σου δίνω τίτλους με γκολ και ασίστ, αλλά κουβαλάω το σήμα σου 42.195 μέτρα και προσπαθώ να γράψω ιστορία με το τριφύλλι στην καρδιά!!»