Sfakia Sky Marthon: Με νέα διαδρομή σε σχήμα καρδιάς το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου

 Runbeat Team   20:30 27-09-2022  

Sfakia Sky Marthon: Με νέα διαδρομή σε σχήμα καρδιάς το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου


Με μία νέα διαδρομή σε σχήμα καρδιάς και πάντα συνεπής στο ραντεβού που δίνει κάθε χρόνο με τους φίλους του ορεινού τρεξίματος, το Sfakia Sky Marthon θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου στην άγρια και πανέμορφη ορεινή περιοχή των Σφακίων στα Χανιά Κρήτης.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές «η διαδρομή του Sfakia Sky Marathon αναβαθμίστηκε και πήρε το σχήμα της καρδιάς! Ο Άρκαλος με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης και τη βοήθεια της Πεμπτουσία - Κοιν.Σ.Επ Πεμπτουσίας έφτιαξε και σηματοδότησε ένα νέο μονοπάτι στην κορυφή των Λευκών Ορέων!

 

Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε και αναπτύσσουμε εμπράκτως εκτός του ορεινού τρεξίματος και τον περιπατητικό τουρισμό της περιοχής και γενικότερα της Κρήτης μας!».  

Πρόκειται για έναν αγώνα που συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα και παρά τις δυσκολίες της διαδρομής συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών δρομέων κάθε χρόνο.

Φέτος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 29/10 ο Sfakia Sky Marthon 43χλμ και +3000μ. υψομετρική, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και τα challenges: Φέρε το τυρί &Sea to Summit.

Την Κυριακή 30/10 έχει προγραμματιστεί ο Sfakia Vertical Run με τον παιδικό αγώνα Arkalaki και το Πιλάφι party στην πλατεία της Ανώπολης!

Οι εγγραφές συνεχίζονται στους εξής συνδέσμους:

https://www.arkalos.gr/uncategorized/eggrafi-ston-agona-3/

https://www.arkalos.gr/uncategorized/eggrafi-ston-agona/

Μπορείτε να πάρετε μία μικρή… γεύση του αγώνα που πραγματοποιήθηκε το 2019: