Στην τελική ευθεία για το Τόκιο ο Kipchoge

 Runbeat Team   12:35 13-07-2021  

Στην τελική ευθεία για το Τόκιο ο Kipchoge


Ο Eliud Kipchoge είναι ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων και θέλει να αποδείξει για ακόμα μία φορά είναι ο κορυφαίος του κόσμου, αλλά και όλων των εποχών. Έχοντας πίσω του μία πολύ μεγάλη ομάδα που τον υποστηρίζει με προπονήσεις, ειδική διατροφή, αλλά και την απαραίτητη τεχνολογία ο Kipchoge έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

 

Η προετοιμασία του δύο εβδομάδες πριν «πετάξει» για Ιαπωνία πηγαίνει πολύ καλά και βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Ο ίδιος έδειξε αρκετά ανυπόμονος σε δήλωσή του, λέγοντας μάλιστα πως θα του λείψει η παρουσία του κόσμου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος στον μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Δυστυχώς δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο αγώνισμα, αλλά ευτυχώς εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά στην τηλεόραση και να απολαύσουν το μεγαλύτερο αθλητικό event της Γης», ανέφερε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Κενυάτης μαραθωνοδρόμος που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και τη δική του ταινία.