Τέσσερις πολύ δυνατούς και υποσχόμενους αθλητές πρόσθεσε στο δυναμικό της η NN Running Team

 Runbeat Team   20:39 18-01-2022  

Τέσσερις πολύ δυνατούς και υποσχόμενους αθλητές πρόσθεσε στο δυναμικό της η NN Running Team


H NN Running Team ανακοίνωσε την ένταξη τεσσάρων υποσχόμενων και δυνατών δρομέων στο δυναμικό της, συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία ομάδα δρομέων του κόσμου θα στηρίζει οικονομικά και προπονητικά τον Βρετανό Jake Smith, την γεννημένη στην Κένυα και διεθνή με το Ισραήλ Lonah Salpeter, αλλά και τους Ολλανδούς δρομείς Nienke Brinkman και Richard Douma.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ένταξη των συγκεκριμένων αθλητών στην ομάδα μας. Κάνουν ευκολότερο το να κάνουμε το επόμενο βήμα στην ποικιλία και διαφορετικότητα στην ομάδα μας και να έχουμε επιρροή σε όλες τις διαφορετικές γωνίες του κόσμου» είπε ο Performance Director της NN Running Team, Valentijn Trouw.

Ο Richard Douma είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Ολλανδίας στα 1.500 μέτρα, ενώ η συμπατριώτισσά του, Nienke Brinkman έχει ξεκινήσει να δείχνει πολύ ενθαρρυντικά δείγματα μετά το 2:26:34 στον μαραθώνιο της Βαλένθια τον Δεκέμβριο. Ο γνωστός Jake Smith αποτελεί ένα από τα ταλέντα που ξεχώρισαν μέσα στο 2021 κερδίζοντας στον πρώτο του μαραθώνιο με 2:11:00, ενώ πολύ σημαντική είναι και η προσθήκη της Lonah Salpeter που βρίσκεται στην όγδοη θέση με τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στον μαραθώνιο, μετά το εθνικό ρεκόρ που σημείωσε στον μαραθώνιο του Τόκιο με 2:17:45.

 

Οι δρομείς που πλέον θα αγωνίζονται με τα χρώματα της NN, αναμένεται να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο υπό τις οδηγίες των κορυφαίων προπονητών της ομάδας, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται στην ίδια «στέγη» με τον Eliud Kipchoge, Geoffrey Kamworor και άλλους κορυφαίους δρομείς.