Διοργανώνει Πρωτοχρονιάτικο τρέξιμο για το 2022 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου!

 Runbeat Team   16:47 30-12-2021  

Διοργανώνει Πρωτοχρονιάτικο τρέξιμο για το 2022 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου!


Με εκκίνηση το Πανεπιστήμιο της πόλης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί τους δρομείς να δώσουν το «παρών» στις 10:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς με προτεινόμενη απόσταση τα 5 ή τα 10 χιλιόμετρα.

Η πρωινή προπόνηση θα γίνει τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου υποδεχόμαστε το νέο έτος με το πρώτο τρέξιμο του 2022! Στις 10.00 το πρωί στην παραλία του Βόλου με εκκίνηση από το Πανεπιστήμιο, τρέχει καθένας μας όσα χιλιόμετρα θέλει και όπου θέλει. Προτεινόμενη απόσταση 5 ή 10 χλμ, προτεινόμενη διαδρομή προς τις Αλυκές.





Για ενθύμιο θα δοθεί σε όλους και μπορούν να τον φοράνε, ο αριθμός της φωτογραφίας που επιμελήθηκε η Πόπη Παπαγεωργίου που την ευχαριστούμε πολύ!

Για την προπόνηση θα τηρηθεί το πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τις προπονήσεις που επιτρέπει 15 άτομα αλλά κατά πολύ πιο ενισχυμένο, γι'αυτό σας ζητούμε να τρέξετε το πολύ ανά δύο άτομα και σε απόσταση.

Όποιος θα τρέξει σε άλλο μέρος ή ώρα, μπορεί να μας ζητήσει τον αριθμό για να τον έχει για ενθύμιο και για το καλό του χρόνου. Εναλλακτικά μπορεί να τον εκτυπώσει ο ίδιος από τη φωτογραφία».