Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης Αιθίοπων δρομέων με τον φακό του Αλέξανδρου Σούκουλη (Vid)

 Runbeat Team   15:58 29-12-2022  

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης Αιθίοπων δρομέων με τον φακό του Αλέξανδρου Σούκουλη (Vid)


Λίγες ημέρες μετά το βίντεό του με τα Ολυμπιακά Trials μαραθωνίου της Αιθιοπίας, ο Αλέξανδρος Σούκουλης δημοσίευσε ένα νέο βίντεο από την παρουσία του στην χώρα της Αφρικής, στο οποίο μας παρουσιάζει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης των αθλητών από την Αιθιοπία.

Στο κανάλι του, Temple Of Running, ο Έλληνας αθλητής μας παρουσιάζει όμορφα πλάνα με στιγμές από τις προπονήσεις των Αιθίοπων αθλητών, αναλύοντας παράλληλα το πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξανδρος Σούκουλης, οι αθλητές ξεκίνησαν με προπόνηση σε ανηφόρα την Δευτέρα, έκαναν προπόνηση fartlek την Τρίτη, δουλειά στο γυμναστήριο και easy run την Τετάρτη και την Πέμπτη hard long run.

 

Την Παρασκευή, οι αθλητές έκαναν easy run μίας ώρας μαζί με προπόνηση πυρήνα, το Σάββατο προπόνηση στο στάδιο και την Κυριακή είχαν ρεπό. Οι προπονήσεις έγιναν σε αρκετά υψηλό υψόμετρο, και παρακολουθώντας το βίντεο μπορούμε να πάρουμε πολλές πληροφορίες από τους αθλητές που βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου.

Για περισσότερα βίντεο από τον Αλέξανδρο Σούκουλη, μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι του, Temple of Running πατώντας εδώ.