Under Armour: To ΗΟVR Mega 2 Clone κάνει coaching και σε πάει μακριά με άνεση

 Runbeat Team   11:36 29-09-2021  

Under Armour: To ΗΟVR Mega 2 Clone κάνει coaching και σε πάει μακριά με άνεση


Είναι γεγονός ότι η Under Armour τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στο χώρο των μεγάλων αποστάσεων, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες που έρχονται να απαντήσουν στις ανάγκες των δρομέων. Το επόμενο μεγάλο βήμα της έρχεται με το UA HOVR Mega 2 Clone με έμφαση στη καινοτομία στο πάνω μέρος του παπουτσιού χωρίς ωστόσο να κάνει εκπτώσεις στη στήριξη του ποδιού και την απορρόφηση των κραδασμών.

Photo

Με την τεχνολογία UA Clone στο επάνω μέρος, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς. Επομένως επιτυγχάνεται λιγότερη τριβή με αποτέλεσμα περισσότερη άνεση. Το επάνω μέρος του παπουτσιού, κλειδώνει και κεντράρει το πόδι πάνω από την τεχνολογία UA HOVR™. Ο συνδυασμός των δύο αυτών στοιχείων πετυχαίνει μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας για απολαυστικές long run διαδρομές.

Αυτό που διαθέτει σε αφθονία το ΗΟVR Mega 2 Clone είναι η προστασία, με γενναιόδωρη επένδυση και επιπλέον προστασία της φτέρνας με TPU που προσφέρει υποστήριξη στα σωστά σημεία. Υπάρχει επίσης μια εξωτερική σόλα από συμπαγές καουτσούκ που προσφέρει μεγάλη πρόσφυση και μοιάζει με ένα παπούτσι που έχει κατασκευαστεί για... πολλά χιλιόμετρα!

Photo

Το μοναδικής αίσθησης πάνω μέρους του παπουτσιού συνδυάζεται με σπογγώδη κορδόνια ενώ η «γλώσσα» είναι όμορφα γεμισμένη η οποία σε συνδυασμό με το εξαιρετικά άνετο πάνω μέρος τη φτέρνας στο ύψος του αχίλλειου δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να «ασφαλίσει» το πόδι του δρομέα. Υπάρχουν επίσης αντανακλαστικά στοιχεία στο πίσω μέρος για να σας δώσουν μια μικρή αύξηση της ορατότητας για τρέξιμο νωρίς το πρωί και το βράδυ.

Ωστόσο εκεί που πραγματικά πρωτοπορεί η Under Armour είναι στα data που παράγει το παπούτσι σε κάθε βήμα του δρομέα. Ο αισθητήρας UA Record προσθέτει ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης. Η εστίαση είναι στη βελτίωση του ρυθμού με πρόσθετες μετρήσεις που προσφέρονται εάν θέλετε να εμβαθύνετε σε πτυχές της βιομηχανικής του τρεξίματος σας.

Photo

Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή UA MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία του δρομέα, και παρέχοντας υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών αλλά και την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων σας!

Photo

Το HOVR Mega 2 Clone ζυγίζει 309γρ. για την ανδρική έκδοση και 257γρ. για τη γυναικεία. Το ύψος της φτέρνας φτάνει τα 31 χιλιοστά και του μπροστινού τμήματος του πέλματος τα 23 χιλιοστά, δίνοντας ένα μέτριο drop 8 χιλιοστών που μπορεί να καλύψει το σύνολο των δρομέων.

Το νέο UA HOVR Mega 2 Clone είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses, στο επίσημο e-shop της Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.